Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Serveis d’estètica oncològica

Serveis d’estètica oncològica:

  • Cura de la pell

El servei d’estètica oncològica i assessorament en la cura de la pell el realitzen voluntàries de la Fundació Ricardo Fisas – Natura Bissé. Les voluntàries assessoren i acompanyen en la cura de la pell en tots els moments de la vida i també quan apareix un diagnòstic de càncer.

El programa proporciona algunes pautes bàsiques i solucions senzilles per minimitzar els possibles efectes dels tractaments oncològics.

Es tracta d’un programa complet que ofereix els següents tractaments i assessoraments en la cura de la pell, a nivell individual i de manera gratuïta a persones en tractament oncològic:

– Pautes d’autocura de la pellnatura-bisse
– Facial recuperador
– Hidratació corporal profunda
– Hidratació del cuir cabellut
– Hidratació de mans i peus
– Hidratació de pre-radioteràpia
– Hidratació de post-radioteràpia

 

  • Maquillatge

El taller de maquillatge és un servei per a totes aquelles dones que es troben en un procés oncològic i es realitza amb la col·laboració de la Tulaxula i de l’especialista d’estètica oncològica, Nuria Izquierdo, amb la col·laboració de laboratoris Dermofarm, Rilastil-Cumlaude.

Es tracta d’un taller de dues hores on una professional ofereix consells de maquillatge per a persones que inicien un procés oncològic.

 

  • Banc de perruques

El banc de perruques és un servei per a dones que se’ls hi ha caigut el cabell a causa dels efectes secundaris del tractament del càncer amb quimioteràpia o radioteràpia. La pèrdua del cabell no és per sempre sinó durant els mesos de tractament i afecta amb major o menor grau segons la persona.

El servei del banc de perruques posa a disposició perruques per a dones que es troben en aquesta situació amb la finalitat d’ajudar-les durant el procés de la malaltia.