Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Josep Morell i Miró


Josep Morell i Miró (DEP)
President del Patronat

Des de l’1 de gener de 2004 la Fundació ONCOLLIGA va iniciar els seus passos fruit de la inquietud d’un grup d’empresaris catalans.

Han estat uns anys d’assentament de l’objectiu primordial que és, per damunt de tot, l’atenció al malalt de càncer i la seva família al llarg de tot el procés de la malaltia.

Des d’ONCOLLIGA concretem el nostre suport amb uns equips professionals formats per treballadors/es socials, psicòlegs, treballadors/es familiars alhora que amb un equip de voluntaris, aquest darrer també indispensable si tenim en compte la tasca silenciosa que desenvolupen i que sovint és una labor intangible. Equips que són la garantia del bon compliment dels programes de recolzament dissenyats per la mateixa Fundació i que es porten a terme amb el rigor, la prudència i la discreció necessaris que cada cas requereix.

La vocació de la nostra Fundació és, d’una banda, oferir a les persones afectades una oportunitat més de gaudir d’una millor qualitat de vida i, d’una altra, ajudar a l’entorn familiar a trobar espais de respir que contribueixin a l’acceptació de les noves circumstàncies a les que es veuen obligats a viure.

Amb el desig d’aprofundir en un servei més acurat i proper, oferim ara un nou lloc web. Així, la pàgina que avui visiteu, te per objectiu fer un nou pas en el camp virtual i us proposem una finestra nova en la que hi podreu trobar respostes a qui som, què fem, per què ho fem i per a qui ho fem i ho podeu fer des de diferents àmbits i, alhora, junt amb moltes altres persones.

Us convidem a endinsar-vos pels camins del nostre web. I us convidem també a fer-nos arribar els vostres suggeriments per millorar l’eina que la nova societat tecnològica posa al nostre abast.

Amb aquest mateix esperit, utilitzem aquest mitjà per agrair al conjunt de les administracions, de les empreses, de les persones col•laboradores, dels /les professionals i dels/les voluntaris/es el seu suport a favor d’ONCOLLIGA i desitgem que cada dia se sumin més persones i col•lectius al nostre projecte que, avui, ja és una realitat.

Josep Morell i Miró