Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

XXVII Jornada Solidària contra el Càncer 2018 a Terrassa

Share

Un any més, quan arriba el maig, la Junta d’Oncolliga de Terrassa organitza la Jornada Solidària contra el Càncer, que enguany arriba a la 27a edició.

La jornada solidària se celebrarà divendres, 18 de maig, des de les 9 fins a les 21 hores a Terrassa, amb l’objectiu d’aconseguir recursos econòmics per ajudar amb la tasca que es du a terme des d’Oncolliga: oferir atenció psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars de forma gratuïta.

Els voluntaris d’Oncolliga estaran distribuïts per Terrassa amb guardioles i taules informatives a peu de carrer.

Tenim a la vostra disposició un compte per a totes aquelles persones que desitgin col·laborar amb la Fundació Oncolliga BBVA ES23 0182 1015 0702 0152 6025 (Els donatius tenen una deducció fiscal en la declaració de l’impost sobre la renda de les Persones Físiques).

 

 

Us esperem a la XXVII Jornada Solidària de Terrassa!

  • Divendres, 18 de maig de 2018
  • A partir de les 9 de matí
  • A Terrassa

Deixa un comentari