Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Ets de Sabadell? Vota el projecte d’Oncolliga del Retorn Social!

Share

El Servei d’Atenció a Domicili (SAD) d’Oncolliga ha estat un dels projectes seleccionats per ser beneficiari de 2.000 euros del Retorn Social de la Crida per Sabadell. Ara cal que sigui el més votat per la gent de Sabadell!

Vius a Sabadell?
Us animem a que voteu el projecte d’Oncolliga. Podeu fer-ho a través de la web: retornsocialcrida.cat fins el 6 de maig.

Si no vius a Sabadell, fes córrer aquesta informació a persones que puguin votar el projecte.

Servei d’Atenció a Domicili (SAD)
El Servei d’Atenció a Domicili (SAD) de la Fundació Oncolliga és un recurs assistencial gratuït, de suport pràctic a domicili per a persones amb càncer en situació de dependència i/o pal·liativa i a les seves famílies per facilitar la permanència a la llar de la persona malalta i alleugerir la càrrega dels familiars i/o persona cuidadora no professional.

 

Retorn Social
El Retorn Social és la iniciativa de la Crida per Sabadell per donar suport a la realització de projectes col·lectius i transformadors a Sabadell. Els recursos econòmics provenen del límit salarial de les regidores de la Crida a l’Ajuntament, que retornen el romanent del seu sou a la ciutadania a través del retorn social.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari