Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Concert solidari “+Gospel -Càncer” a l’Auditori de Barcelona

Share

Sabies que enguany celebrem els 15 anys d’Oncolliga? Per commemorar l’aniversari d’Oncolliga, hem organitzat diversos actes solidaris al llarg d’aquest 2018 i ens encantaria que ens acompanyessis.

Et convidem al concert solidari “+Gospel -Càncer” a l’Auditori de Barcelona a càrrec del Cor Carlit Gospel, que per cert ells també celebraran els 30 anys de trajectòria. Així que reserva’t el 27 de maig, a les 12 hores, per gaudir d’un concert commemoratiu, solidari i d’agraïment a tothom que ens ha acompanyat durant aquests 15 anys.

 

Ens acompanyes?

Estem encantats de compartir aquesta jornada solidària amb tu i amb els teus! El repte és omplir l'auditori per celebrar-ho amb tothom i per això hem establert preus populars.

Ja estan disponibles les entrades des dels 10 fins als 22 euros i les podeu adquirir a través de l’Auditori de Barcelona.

En el cas que no puguis assistir al concert solidari, pots fer una aportació econòmica mitjançant la fila 0 o bé compartir-ho amb els teus i a través de les xarxes socials amb el hashtag #+gospel-cancer i #15anysoncolliga.

Els beneficis del concert solidari es destinaran a ajudar persones amb càncer i els seus familiars.T’hi esperem!

Deixa un comentari