Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Oncolliga participa en el X Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives

Share

La Fundació Oncolliga participa en el X Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives que se celebrarà els dies 9 i 10 de març de 2018 al Palau de Congressos de Tarragona. Durant el congrés, els diversos professionals que hi participen debatran sobre els objectius, prioritats i reptes de les cures pal·liatives.

Dissabte, a les 9 hores, el Coordinador de Voluntariat d’Oncolliga, Jordi Puig, participarà en el congrés amb una ponència sobre el “Voluntariat: un valor afegit”. També participarà a la taula rodona, moderada per la Treballadora Social del CSG, Pilar Abascal, el Coordinador Voluntariat Pal·liatius i Domicilis de l’AECC, Jorge Carlos Abad, i la Treballadora Social del CDG / EAPS, Olivia Giménez.

Consulta el programa del X Congrés de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives:

 

Deixa un comentari