Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Oncolliga i la Fundació Mina renoven la col·laboració del programa “Temps per cuidar-te”

Share

La Fundació Oncolliga i la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa han signat la renovació de la col·laboració del programa de tallers terapèutics de Terrassa “Temps per cuidar-te” per cinquè any consecutiu. El nou conveni permet donar continuïtat a aquest programa de tallers que ofereix Oncolliga a Terrassa per ajudar persones amb càncer i els seus familiars.

Aquests tallers ofereixen eines per fer front a la situació que viuen i permeten la interacció amb la resta de persones que es troben en les mateixes circumstàncies, possibilitant l’intercanvi d’experiències. Els més de 400 participants anuals en els tallers mensuals i activitats de Temps per cuidar-te són persones afectades per la malaltia que es dirigeixen a Oncolliga, bé per iniciativa pròpia o seguint la recomanació dels metges de l’hospital o del CAP.

Amb la signatura d’aquest conveni, la Fundació Mina aporta, per cinquè any consecutiu, els recursos per mantenir aquest programa, per a l’edició i impressió del material de difusió i per a realitzar els tallers, que ofereixen comprovats beneficis en la salut emocional i el benestar de les persones que hi participen. Aquest mes de novembre es duu a terme el Curs de Gestió de l’Estrès per Sofrologia, tallers de Tai-Txi i Txi Kung i recentment la conferència “Resolem dubtes amb les estomaterapèutes”.

L’acció social de la Fundació Mina
La col·laboració entre la Fundació Mina i Oncolliga, que es va iniciar el 2013. La Mina realitza un conjunt d’accions de caràcter social encaminades a afavorir el desenvolupament d’activitats a Terrassa per a l’assoliment dels mínims vitals per a les persones, a la protecció de la infància i a la defensa contra la marginació social. Amb aquest objectiu, la Fundació Mina col·labora a través de qualsevol mitjà i en especial amb persones i entitats de qualsevol tipus que persegueixen aquesta mateixa finalitat, com és el cas d’Oncolliga.

 

Deixa un comentari