Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Authentic Local destina el 10% de les ventes de les peces de l’artista Nuria Pie a Oncolliga    

Share

Authentic Local, una botiga de productes originals de ‘souvenirs’ de Barcelona destina el 10% de les vendes de les peces de l’artista Nuria Pie a Oncolliga.

No es tracta d’una botiga de records de Barcelona qualsevol sinó que, a diferència de la resta, ofereix al client productes de qualitat, singulars, originals, dissenyats i realitzats principalment a Catalunya de proveïdors compromesos amb la societat que destinen part dels seus beneficis a accions socials.

Oncolliga es beneficiarà del 10% de la venda dels productes d’una de les artesanes que proveïdores d’Authentic Local. Es tracta de l’artista Nuria Pie que dissenya i crea peces de ceràmica úniques, ja que estan fetes de forma artesanal, tornejades i decorades a pinzell. En elles expressa el que sent en cada moment i és per aquesta raó que totes les peces són diferents i úniques.

 

Trobaràs la botiga Authentic Local en el cor de Barcelona: carrer Provença, 304 (entre Pau Clarís i Passeig de Gràcia).

Deixa un comentari