Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Grup d’ajuda a joves amb càncer

Share

Es reprèn el grup d’ajuda a joves amb càncer a partir de dilluns, 8 de gener, a les 17 hores amb la col·laboració de #MICOMPAÑERODEVIAJE. El grup d’ajuda a joves malalts de càncer ofereix un espai col·lectiu a joves-adults per trobar-se amb tres nois i noies que estan passant per la mateixa malaltia.

 

Vols formar part del grup d’ajuda?

  • Quan?
    Les sessions tindran lloc els primers dilluns de cada mes, a les 17:00 hores, amb una durada d’una hora i mitja.
  • On ?
    A la seu d’Oncolliga a Barcelona, al carrer Rector Ubach, 5 (al costat de l’estació Muntaner dels FGC)
  • Com ?
    Per assistir-hi hauries d’emplenar el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

 

Mi Compañero de Viaje

L’associació Mi Compañero de Viaje va ser creada per dues noies joves que han patit càncer recentment, amb la finalitat de donar suport a qualsevol jove que estigui passant per la seva mateixa situació i oferir l’oportunitat de poder compartir les seves preocupacions, experiències i vivències pròpies d’una persona de la seva mateixa edat.

Deixa un comentari