Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

En record del President del Patronat, el Sr. Josep Morell i Miró

Share

Emprenedor, proactiu i solidari són alguns trets característics que defineixen al Sr. Josep Morell i Miró i que es van reflectir en el seu pas per la Fundació Oncolliga.

Josep Morell va estar implicat en la Fundació Oncolliga des dels inicis; va participar en el primer equip que va posar en marxa la Fundació promoguda per Josep Antoni Diaz Salanova i s’implicà en el funcionament d’Oncolliga amb la finalitat de millorar l’atenció al malalt de càncer i la seva família al llarg de tot el procés de la malaltia.

Anys més tard, quan s’estructuraren els òrgans de govern, Josep Morell va participar  de forma més intensa amb Oncolliga quan va assumir com a vicepresident de la Fundació la presidència de la Junta Directiva.

L’any 2013, Morell va assumir la presidència del Patronat tot liderant l’equip d’empresaris implicats en el projecte aportant “organització, eines i estratègia per superar dificultats” sempre amb optimisme. En una entrevista a El Periódico, Morell ressaltava que “un empresari no es pot concebre sense l’optimisme, perquè s’hi juga el patrimoni i hores de la seva vida familiar, sense il·lusió ni esperança, no ets empresari. L’empresari de veritat posa l’ànima en el seu negoci. Ah!, i molt important, sabem buscar recursos”.

Malauradament, a principis de setembre, Josep Morell i Miró ens va deixar a conseqüència d’un càncer. Descansi en pau.

 

Deixa un comentari