Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

IV Jornada sobre les persones ostomitzades

L’ Associació Catalana d’Ostomitzats (ACO) organitza una jornada divulgativa per celebrar el Dia Mundial del Pacient Ostomitzat sota el lema Viure amb una ostomia. La jornada tindrà lloc el dia 9 d’octubre, de 10 a 14 hores, a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i hi estan convidades totes aquelles persones ostomitzades i els seus familiars, així com professionals sanitats, per compartir experiències i donar a conèixer que amb una ostomia es pot conviure amb completa normalitat.

La jornada començarà a les 10 del matí amb la benvinguda i continuarà amb una taula col·loqui sobre ‘La persona ostomitzada des del seu entorn’ en la que hi participarà la psicòloga clínica de l’Hospital de Sant Joan Despí, de l’Hospital Duran i Reynals, de l’Institut Català d’Oncologia i del Consorci Sanitari Integral, Cristina Bierge; la gestora de casos UFAC del SAP del Delta de Llobregat, Adela González; i tres familiars: el Miguel Ferrándiz, l’Anahí Ruiz i la Isabel Vázquez. La taula serà moderada per la infermera estomaterapeuta de l’Hospital del Mar, Maribel Sánchez de la Blanca.

 

A les 11.30 hores tindrà lloc la conferència ‘Fisioteràpia: Per a què o quan?’, a càrrec de les fisioterapeutes centre RAPbarcelona, Laia Blanco i Stephanie Kauffmann.

Finalment, a les 12 hores, tindrà lloc la darrera taula col·loqui ‘Ostomia i reconstrucció del budell. Una decisió compartida’, moderada per la presidenta d’ACO, Neus Cols, i comptarà amb la presència de la metgessa adjunta de l’Unitat de cirurgia colorectal de l’Hospital del Mar, Sandra Alonso; de la infermera del Servei de la cirurgia general i de l’aparell digestiu de l’Hospital del Mar, Susana González; i de la Rossana Alessandrello, Sonia Juárez, Juan L. Minguella, Josep Pujol i Llúcia Recto.

Clica aquí per consultar el programa de la jornada.

La inscripció de la jornada és gratuïta. Es prega confirmar assistència al Tel. 93 240 58 88 o bé per correu electrònic a: oncolliga@oncolliga.cat. Dates d’inscripció del 19 de juny al 3 d’octubre de 2017.

Deixa un comentari