Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

III edició del Fòrum Premis Albert Jovell

Share

El Fòrum Premis Albert Jovell celebra la tercera edició dimarts, 13 de juny, amb un acte en què lliuraran els Premis Albert Jovell d’aquest 2017. Aquesta III edició ha rebut un total de 320 projectes, entre els quals també el d’Oncolliga que s’hi ha presentat per segon any consecutiu.

Aquest dimarts, el Jurat, format per 36 personalitats i representants de tots els àmbits relacionats amb la salut, donaran a conèixer els projectes guanyadors que destaquin pel seu caràcter innovador i per l’enfocament humanista, d’acord amb els valors del Dr. Albert Jovell. També es farà entrega en el mateix acte un Premi Honorífic a la Millor Trajectòria Professional lligada a la Salut.

Consulta el programa de l’acte clicant aquí.

El Fòrum Premis Albert Jovell és una iniciativa de l’empresa farmacèutica, Janssen, amb la col·laboració de Càtedres en Xarxa, creada l’any 2015 per compartir, donar a conèixer i premiar les iniciatives dirigides a millorar els resultats en salut dels pacients a Espanya.

Podeu seguir la cerimònia en directe, dimarts, 13 de juny de 2017, de 10.30 a 14.30 hores, clicant aquí: o bé a través del hashtag #ForoPremiosAlbertJovell.

Deixa un comentari