Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

Segona jornada ‘Dones d’aigua’ organitzada per sensibilitzar sobre el càncer de mama

Share

Fecec col·labora el 30 de juny a la segona jornada ‘Dones d’aigua’ organitzada per la Fundació Dir per sensibilitzar sobre el càncer de mama

Dones d’aigua és un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR i la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama.

Dones d’Aigua és una acció oberta a tothom que es portarà a terme el 30 de juny des de les 19.30 a les 23.00 hores a la piscina de DiR Diagonal, on les protagonistes seran totes aquelles dones que han patit o pateixen un càncer de mama.

Al llarg de tota la jornada es combinaran diferents activitats relacionades amb l’aquagym, el mindfulness o xerrades informatives acompanyades per un brunch, aprofitant l’espai aquàtic i els jardins de DiR Diagonal.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama.

Alhora aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia –directament o indirecta- s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social de la mateixa.

Per participar en aquesta activitat cal fer una aportació de 15€ que aniran destinats íntegrament a la FECEC.

Les inscripcions es poden tramitar a través d’aquest enllaç.

Autor: FECEC

 

Hola

Deixa un comentari