Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

1.650 persones corren a Sabadell per vèncer el càncer en la 3a Women Race El Corte Inglés

Share

• La prova augmenta en gairebé un 50% la participació respecte l’any anterior i es consolida com una de les proves solidàries de referència dins l’atletisme popular

• Fins al 23 de juny, encara està oberta la possibilitat de col·laborar amb Oncolliga a través del Dorsal 0 o la Samarreta Solidària

La tercera edició de la Women Race El Corte Inglés es consolida dins el calendari local i català de curses més populars i solidàries, gràcies a les 1.650 persones que van córrer pels principals carrers de la ciutat per lluitar contra el càncer. Amb inici i arribada a l’Avinguda Francesc Macià, els 5 quilòmetres de recorregut pels carrers més cèntrics de Sabadell, permeten mostrar la vessant més solidària de la ciutat en la lluita contra les malalties oncològiques. Amb tot, la Women Race no és més que una mostra festiva de l’atletisme popular i la solidaritat.

 

Més Solidaritat

Oncolliga repeteix, per tercer any, com a entitat beneficiària de la Women Race El Corte Inglés. A banda d’endur-se un mínim de 2€ per inscripció, l’organització destinarà íntegrament l’import recaptat amb l’anomenat Dorsal 0 (per aquelles persones que facin una aportació econòmica sense participar a la cursa) i la Samarreta Solidària (venda de la samarreta d’edicions anteriors). Aquestes dues opcions estaran disponibles fins el pròxim 23 de juny, tres dies més tard de l’entrega de trofeus a les tres primeres classificades de cadascuna de les categories en què competeixen.

L’organització de la cursa vol donar la màxima viralitat a la prova. Per aquest motiu promou que totes les participants comparteixin la seva experiència amb el hashtag #correcontraelcancer a través dels diferents perfils de la Women Race a les xarxes socials. Entre els participants, es troba un nombrós grup format per treballadors del Grup El Corte Inglés, identificats amb el hashtag #EquipECI, que pretén ser una mostra de la implicació del voluntariat corporatiu d’El Corte Inglés en aquesta acció social.

 

Agraïments

L’Associació Esportiva Ciutat Vella organitza la Women Race El Corte Inglés. Aquesta entitat sense ànim de lucre promociona la cultura de l’esport com a eina educativa i de cohesió social, transmetent valors com el compromís, els hàbits saludables o el respecte a la resta de participants. Inverteix els seus recursos a organitzar projectes educatius a través d’activitats lúdiques i solidàries, com és el cas de la Women Race.

La prova és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, Sabadell Atletisme, Federació Catalana d’Atletisme, Creu Roja, Coca-Cola, Nivea, Haribo i Cacaolat. Un any més, Toyota Ippon Motor Vallès ha renovat el seu compromís amb aquesta causa solidària, a la qual també s’ha sumat la firma vallesana Kostal.

Deixa un comentari