Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

XXVI Jornada Solidària contra el càncer Terrassa 2017

Share

Galeria d’imatges de la Jornada Solidària contra el càncer 2017 que organitza anualment la Junta d’Oncolliga a Terrassa per aconseguir recursos econòmics per ajudar persones amb càncer i els seus familiars.

 

La Jornada solidària celebrada el divendres 26 de maig de 2017 des de les 9 del matí i fins a les 21 hores va comptar amb 300 voluntaris es distribuïts pels carrers de la ciutat amb guardioles per aconseguir recursos econòmics i informant sobre la tasca que es realitza des d’Oncolliga. A banda de les persones distribuïdes per la ciutat, es van instal·lar 19 taules d’Oncolliga a peu de carrer pels barris de Terrassa.

Tenim a la vostra disposició un compte per a totes aquelles persones que desitgin col·laborar amb la Fundació Oncolliga BBVA ES23 0182 1015 0702 0152 6025 (Els donatius tenen una deducció fiscal en la declaració de l’impost sobre la renda de les Persones Físiques).

Deixa un comentari