Login
 
Email RSS Feed Twitter Facebook YouTube Google+

La FECEC posa en marxa reprèn, servei d’orientació laboral després del càncer

Share

Es tracta d’un servei d’orientació laboral gratuït dirigit als usuaris de les entitats federades, com Oncolliga, que han patit un càncer i busquen una feina adaptada a les necessitats físiques i/o emocionals derivades de la malaltia.

L’objectiu és acompanyar i donar suport a aquest col·lectiu en el seu procés de cerca de feina, facilitar el seu accés a la reincorporació laboral i reduir l’estigma.

El servei avalua les necessitats de cada una de les persones interessades per, després, acollir-les al programa Incorpora de ‘La Caixa’. Aquest servei ofereix un assessorament voluntari i gratuït d’orientació i intermediació laboral a les persones que es troben en una situació de risc d’exclusió social per tal de facilitar-los l’accés al món laboral.

Des de l’any 2014 la FECEC treballar per donar resposta a les necessitats no resoltes que l’ estudi sobre com Millorar l’experiència de supervivents de càncer va evidenciar. Aquestes són la gestió de les seqüeles, els problemes econòmics i la reincorporació al mercat laboral d’aquest col·lectiu

Si vols accedir al servei o necessites més informació contacta amb l’entitat de referència o directament amb la FECEC trucant al telèfon 93 314 87 53 o al mail treballsocial@juntscontraelcancer.cat.

Autor: FECEC

Deixa un comentari